Pro

Hitta inspiration

Se exempel

 
 

Warning: file_get_contents(http://api.wipmania.com/3.239.2.222): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/original.no/httpdocs/1/5.0.0.0/221/sv/sourcecode.php on line 151

Nyutvecklad tröja i vår populära PRO-serie med ett nytt material, Razor. Razor är en typ av lycra som finns framtill, baktill och i ärmarna på tröjan. Materialet följer kroppen på bästa sätt samtidigt som det är lätt, luftigt och torkar snabbt. 

 

En oerhört bekväm tröja att ha på sig med meshpaneler i sidorna för ännu bättre ventilation. Ärmsluten är limmade för att undvika skavande sömmar och ge bästa passform så att inget fladdrar i vinden. Sömmarna över axlarna anpassar sig efter kroppen och gör tröjan till vår mest rörliga tröja i axelpartiet. Tröjan har en tightare fit och ett högre snitt framtill än våra andra modeller.

 

Ny dold dragkedja i kraftigt plastmaterial gör att den går lätt men samtidigt är stark. Silikon i resåren längs ner på tröjan förhindrar tröjan från att glida upp. En tröja för dig som vill ha bland det bästa på marknaden, används bl a av British Cycling.

  

DEL PÅ: