Köpvillkor

Säljare: Brav Sweden AB,  Atlantvägen 1, 837 31 Järpen ,Sweden, telefon: (+46) 647 665600, E-post: support@bravteamwear.se Organisationsnummer: 556403-2224.

 

Med Köpare avses: Den person som är registrerad som köpare i beställningen och som är anställd i det företag eller medlem i den klubb och blir följande benämnd som kunden, du, dig, din eller ditt.

 

Vi vill göra er uppmärksamma på att försäljningen sker genom via klubben/företaget överenskomna villkor, och således räknas som HANDEL MELLAN FÖRETAG (B2B) utan ÅNGERRÄTT. Det är därför viktigt att företagets anställda och klubbmedlemmar informeras om detta innan de handlar och beställer varorna.

 

INFO:Webbshopen för klubben/företaget är upprättad genom ett avtal mellan klubben/företaget och Brav.

Det är därför viktigt att informera er om att all handel via denna webbshop är B2B (handel mellan företag) och inte ett vanligt konsument köp. 

 

B2B (Handel mellan företag)

Avtalet mellan klubb/företag och Original går ut på att köparen (anställd/medlem) ges möjlighet att beställa specialanpassade kläder med klubb-/företagsprofilering till förmånliga villkor. 

Webbshopen för de profilerade kläderna är endast tillgänglig via ett godkänt inloggningsnamn och lösenord inom angivna tider. Detta tilldelas genom klubben eller företaget.

 

Bindande order, Ändring av order

Beställningen är bindande när den är registrerad i vår webbshop när den stängs. När vi har fått din beställning, skickar vi automatiskt en orderbekräftelse till dig. Läs noga igenom orderbekräftelsen när du fått den så att den överensstämmer med din beställning.

 

 

ÄNDRING/AVBESTÄLLNING:

  • Det är endast möjligt att ändra storlek så länge som webbshopen för din klubb/företag är öppen.
  • Önskar man lägga till produkter, måste befintlig order tas bort och en ny beställning läggas in.
  • Ordern kan avbeställas så länge webbshopen för din klubb/företag är öppen. Det belopp som belastar ditt konto kommer att återföras till ditt konto via Original

 

OBS! All ändring måste ske via e-post till support@bravteamwear.se

 

STORLEKAR:

Det är viktigt att använda vår storleksguide innan du beställer.

Det finns olika storleksguider för olika produkter.

 

Dessa produkter är inte lagervaror och kan INTE bytas eller returneras för försäljning på den öppna marknaden.

Varorna blir producerade efter beställning med klubb/företagsdesign enligt de storlekar som läggs in i beställningen.

 

Frågor angående storlekar: Ta kontakt med support@bravteamwear.se för beställning av dessa.

 

 

Ångerrätt:

Det är ingen ångerrätt på avtalsprodukter enligt B2B avtalet mellan Brav Sweden AB och klubben/företaget

 

Anställd eller klubbmedlem kan inte åberopa ångerrätten då dessa produkter är specialanpassade och kundunika Enligt Distans- och hemförsäljningslagen 2 kap. 5 § Distansavtal om varor och icke finansiella tjänster gäller inte sedvanlig ångerrätt om "en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel". Vilket du informeras om här.

 

Priser

Pris på de profilerade kläderna ges i enlighet med ett avtal med klubben/företaget och kommer att visas vid inloggning. Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) Moms ingår med 25 %.

 

 

Leveranstid och villkor:

Vi levererar varor endast inom EU. Leveranstiden beror på hur länge kunden har kommit överens om att portalen (webbshopen) kommer att vara öppna. I regel kommer detta att vara 14 dagar. Därefter skickas går alla beställningar tillsammans till fabriken. Produktionstiden är från 5 till 8 veckor beroende på hög-/lågsäsong. Varorna blir individuellt förpackade för varje beställning och skickas vanligtvis med post direkt till den adress du angav i din beställning - om inte annat avtalats med kunden

 

Vid sändning med Posten MyPack kommer det att skickas en länk via e-post så att du kan söka och hitta historik på paketen - och skriva ut en avi kopia av om du behöver det. Har du angivit ditt mobilnummer får du ett SMS när paketet kan hämtas på posten eller utlämningsställe

 

 

Frakt:

Alla beställningar debiteras med fast porto, SEK 99:- oavsett storleken på beställningen när den skickas direkt till din hemadress. Har klubben/företaget valt samlad leverans till en adress tillkommer ingen fraktdebitering på beställningen.

 

Outlösta försändelser:

När varorna anlänt till ditt utlämningsställe måste dessa hämtas inom 14 dagar. Ej uthämtade varor kommer att returneras till oss Outlösta försändelser debiteras med 200 SEK för att täcka leverans och administrationskostnader.

 

Produktion:

Produktionen av våra sportkläder sker i Tabor, Tjeckien. Högt kvalificerade yrkespersonal inom forskning och utveckling säkerställer att varje plagg med Kalas-logo och Swix-logo håller sina löften och uppfyller alla krav för en aktiv idrottsman.

 

Vi använder inte barnarbete eller exploaterande produktionssätt.

 

Reklamationer/Garanti


Om det saknas eller är något fel på varorna du köpt ska du givetvis reklamera dessa. Kontakta Brav Sweden AB för information om hur du ska göra.  Vi lämnar 2 års garanti på sömmar, blixtlås och eventuella fabrikationsfel. Och repareras kostnadsfritt under garantitiden. För båda parters bästa vill vi dock att du påtalar eventuella brister och fel snarast möjligt. Om du inte reklamerar inom 2 år, förlorar du rätten till reklamation. Garanti gäller ej för normalt slitage eller oaktsamt handhavande av produkterna.
 
Om du mottar en felaktig vara vill vi att du gör följande:
Synligt fel: Ska anmälas direkt på posten/utlämningsstället vid mottagandet av varan.
Dolt fel: Ska anmälas till Original inom tre dagar från mottagandet av varan.
 
Det kan förekomma färgavvikelse på + / - 5% på grund av olika kvaliteter och egenskaper av material har olika glans och absorberar färgen olika.
 
Önskar du att reklamera en produkt? Skicka mail till support@bravteamwear.se

 
Är du osäker på om det är en reklamation? Tag isåfall kontakt med oss först på support@bravteamwear.se och skicka gärna in en bild som visar felet tillsammans med ditt mail.

 

Betalning:

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder olika betalningsmetoder som faktura, delbetalning och kortbetalning.
För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

 

Klarna’s terms and conditions

 

 

Tryckfel/Bildfel

Brav Sweden AB reserverar sig mot eventuella tryckfel i produktspecifikationer eller felaktigheter på produktbilder. De bilder som presenteras av respektive produkt skall ses som vägledning och kan ej garanteras återge produktens exakta utseende. Färger är ofta svårt att visa på ett korrekt sätt på olika bildskärmar. 

 

Force majeure:

Krig, naturkatastrofer, terroristhandlingar(terroristdåd), strejk/arbetskonflikter, politiska beslut, missade leveranser från underleverantörer, dyra omständigheter samt liknande situationer utanför vår kontroll som vi rimligen inte kunde förutse eller övervinna eller undvika konsekvenserna av, och som påverkar befintliga avtal, skall utgöra grund för att Brav Sweden AB frigörs från det nämnda avtalet.

 

 

Kontaktuppgifter:

BRAV SWEDEN AB
Atlantvägen 1, 837 31 Järpen ,Sweden.
Tlf: (+46) 647 665600

E-post:support@bravteamwear.se